Hotell Porjus ligger i norra sverige i en liten by som heter Porjus. Vi serverar frukost lunch och middag till de boende på hotellet. Både vegetariskt och icke-vegetariskt. med varje måltid serveras kaffe, te, vatten, juice och saft.
Vi har ett lekrum för barnen och två olika tv-rum, ett som är avsett för barnen där vi spelar täcknade filmer och det andra i samband med matsalen där de vuxna kan titta och umgås tillsammans dygnet runt.

På anläggningen har ett lånesystem där de boende kan låna spel, böcker och sportartiklar som t.ex. utomhus tennis, badminton, fotbollar, basketbollar, frisbees m.m. Bara 4 min gång väg från hotellet finns en fotbollsplan och på baksidan av hotellet finns basketkorgar där de kan spela basket. Vi har svenska lektioner och samhälls integration på hotellet Mån-torsdag varje vecka för de asylsökande på boendet men även från de asylsökande som bor i egna lägenheter här i byn. svenka lektionerna hålls av ABF-jokkmokk. 3 min gång väg från hotellet ligger den lokala Ica butiken och 9 min gång väg till den lokala Kiosk,bensinstation och grill/restaurang/bar.

Busshållsplats ligger bara 400 meter / 4 min gång väg från hotellet som går in till stan.