På Wåxnäs i Karlstad hittar du Wåxnäs hotell (F.d BestWestern) ,Vi har 40 rum med 160 platser som disponeras av Jokarjo på uppdrag av migrationsverket.

Vi har sedan starten haft ”egen skola ” i samarbete med ABF , från ”normal till Specialskola , Vi har Bordtennisbord, Tv-rum, Biorum, lekrum etc.

Vårdcentralen besöker oss varje vecka för att ta hand om våra boendes hälsoproblem. Tandvård finns alldeles i närheten( Wåxnäs centrum) Tack vare ett gott samarbete med dessa instanser så löper hälso/sjukvård och tandvård på fantastiskt bra . Flera frivilligorganisationer (Röda Korset ,Rädda barnen, Svenska Kyrkan ,Olika idrottsföreningar etc ) är aktiva på boendet och ombesörjer klädinsamlingar och ordnar olika aktiviteter tillsammans med oss för de boende .Hotellet ligger centralt (250 m till Wåxnäs Centrum ) med nära till de flesta samhällsfunktioner. Vi ordnar själva utflykter och olika evenemang för de boende. Bordtennistävlingar , Bio för barn och vuxna . under sommaren planeras bygge av ytterligare en lekplats , gym och ännu ett allaktivitetsrum (med symaskiner etc. ).I omedelbar närhet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, vandringsleder, bemannade lekparker med olika evenemang, butiker etc.