Namn: Marina Ericsson

Ålder: 41

Anställd som: Platschef

Familjestatus: Gift

Intressen: Att vara i naturen, mina underbara hundar, måla, heminredning

Kör: Chrysler

 

Vad jag har gjort tidigare i min yrkeskarriär:

 Jag har arbetat som personal & kundansvarig på ett företag i Norge, arbetat på studieförbund, personlig assistent, inom livsmedelsindustrin mm.

Hur kommer det sig att jag började jobba på Jokarjo:

Jag läste i lokaltidningen att Jokarjo skulle öppna boende där jag bor och så sökte jag och jag är så tacksam att jag fick chansen att få ett sånt här arbete.

 

Vad är det bästa med jobbet: Ingen dag är den andra lik. Man känner att man verkligen gör någon nytta och att man har ett meningsfullt arbete.

 

Hur ser en arbetsdag ut för dig:

Dagen börjar med kaffe, ett måsteJ  Sen kan det bli vad som helst. Det blir sällan som man planerat J Man måste se till att verksamheten fungerar med allt vad det innebär.

 

Vad kan vara mindre bra:

Att man ibland inte kan göra allt man vill. Mycket tar så lång tid för dom nyanlända, det är en evig väntan med tex asylprocessen och det kan jag känna mej bestört över. Man ser hur vissa kämpar och bearbetar det dem gått igenom i sitt tidigare liv och att man inte kan göra mer än att finnas till, en viss frustration kan jag känna många gånger över deras situationer.

 

Vad driver mig framåt när det känns motigt på jobbet:

Jag har inte känt att jag haft en enda motig dag, än. Jag har fått så många fina teckningar av alla barnen här och dom tittar jag på när jag har en mindre bra dag. Man tänker på alla fina människor, som är oerhört tacksamma för allt vi gör.

 

5 Snabba:

 Hälsokost eller Pizza    Hälsokost                         

 Audi eller Volvo    Måste jag välja får det väl bli Volvo                                                                

 Fotboll eller Vollyboll   Fotboll                              

 Kanarieöarna eller Åre  Kan inte välja                                    

 Gymmet eller Soffan    Naturen och sen soffan